ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΠΑΡΟΧΕΣ

Με συνέπεια και ακρίβεια στη διεξαγωγή του προληπτικού σας ελέγχου.

Προληπτικές Εξετάσεις

vein-viewer-flex|mikroviologiko-ergastirio-komotini

Συσκευή Vein Viewer Flex

Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο Ανάλυση, στην Κομοτηνή, ανάμεσα στις υπηρεσίες και παροχές που υποστηρίζονται, γίνεται, επιπλέον, και χρήση της πρωτοποριακής συσκευής Vein Viewer Flex, που εξυπηρετεί σε ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων, δίχως να προκαλεί πόνο στη διαδικασία της αιμοληψίας.

Ειδικότερα, το μηχάνημα αυτό, χρησιμοποιώντας αβλαβή υπέρυθρη ακτινοβολία, ανιχνεύει την αγγείωση των ασθενών και προβάλει μία ψηφιακή εικόνα της θέσης της, απευθείας πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, σε πραγματικό χρόνο.

Έτσι, στη γενική αίματος φέρ΄ ειπείν, που αποτελεί και την πιο συχνή εξέταση, δίνεται η δυνατότητα, στο ιατρείο Ανάλυση, ακόμη και σε κείνα τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα με δύσκολες φλέβες, να περάσουν τη διαδικασία αυτή ανώδυνα και εύκολα, υπό την καθοδήγηση, πάντα, ενός ειδικού.

Ρωτήστε το προσωπικό του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου Ανάλυση σχετικά με τα προτερήματα που μπορεί να προσφέρει η συσκευή Vein Viewer Flex, στον επόμενο κύκλο εξετάσεων που επρόκειτο να πραγματοποιήσετε.

Προληπτικός Έλεγχος Ανηλίκων

Η πρόληψη αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την υγιή ανάπτυξη των ανηλίκων, σωματική και πνευματική. Σε κάθε ηλικιακό εύρος, είτε στα πρώτα έτη της ευαίσθητης παιδικής ηλικίας, είτε στα προεφηβικά χρόνια, ή στην εφηβεία, αποτελεί μια αυτονόητη ανάγκη η επαρκής παρακολούθηση της γενικής υγείας του παιδιού.

Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο Ανάλυση διενεργούνται όλες οι εξετάσεις που αφορούν τον προληπτικό έλεγχο παθήσεων σε ανηλίκους.

Προληπτικός Έλεγχος Ενηλίκων

Στους ενήλικες, ο προληπτικός έλεγχος ή checkup, αποτελεί βασικό εργαλείο για την έγκαιρη διάγνωση νοσημάτων, εξασφαλίζοντας υγεία, ευεξία και μακροζωία. Φροντίστε για την υγεία σας προγραμματίζοντας μία επίσκεψη στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο Ανάλυση για ένα προληπτικό έλεγχο.

Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι με σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα δεν δείχνουν άρρωστοι. Ο προληπτικός έλεγχος μας παρέχει τη γνώση για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.

Προληπτικός Έλεγχος Θυρεοειδή

Ο θυροειδής αδένας είναι υπεύθυνος για τη σύνθεση, αποταμίευση και έκκριση ορμονών, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη τους σώματος και την επιτέλεση του φυσιολογικού μεταβολισμού. Προγραμματίστε έγκαιρα τον τακτικό έλεγχο του για να αποτρέψετε ανισορροπίες στη λειτουργία του σώματος σας και να προστατέψετε τον οργανισμό σας από πιθανά χρόνια νοσήματα.

Τρόποι Πληρωμής

Μετρητά
Χρεωστικές Κάρτες
Πιστωτικές Κάρτες (Mastercard, Visa)
Internet Banking

Ασφαλιστικά Ταμεία

ΕΟΠΥΥ
ΥΕΘΑ
Ιδιωτικές Ασφαλιστικές (AFFIDEA, GENERALLI)
Κάρτες Υγείας (EY-CLUB, ΥΓΕΙΑ ΝΕΤ)